Wednesday, August 28, 2013

[Reviu] Skrip Pemasaran Ajaib Faris Azaki & Amir Faisal


1. Hai ada reviu baru berkenaan Fb Ads dan Internet Marketing.
2. Ini produk best dan very hot !
3. Korang ada stuck / blank / blur sewaktu mengarang ayat ?
4. Lagi parah , bila nak buat ayat untuk IKLAN Fb Ads ?
5. Teknik buat ilan dah pandai, CPC dan CPM dah tahu sikit2
6. Tapi ayat ape yang akan buat orang AKAN klik iklan kita?
7. Ape ayat2 POWER yang akan merangsang otak pembeli ?
8. Ape kaedah supaya pembeli ni takkan bertangguh, malah terus nak beli produk kita ?
9. Apa software yang boleh install kat android yang tolong replykan pertanyaan CUSTOMER ?
10. Fuh, ini baru sikit..
11. Korang janganlah seram tengok ada macam2 buku kat gambar atas ni.
12. Semua ni ringkas dan tak berbunga2  langsung. Maklumlah, kumbang yang jadi penulisnye..
13. Ok, reviu aku adalah : KORANG WAJIB BELI
14. Sebab perkataanlah MENJADI modal kita di facebook
15. Lagi power mengayat, maka lebatlah SALES kita
16. Dia ada 2 pakej, 1 Pakej Normal , lagi 1 pakej Normal + OTO
17. OTO ? One time offfer
18. Offer ni akan keluar pada kali pertama korang klik link ni ..


19. Pakej OTO memang superb !

20. TAWARAN INI TERHAD
21. JUALAN AKAN DITUTUP BILA KUOTA DINAIKKAN
22. ANDA PASTI SUKA
24. TERBUKTI BERKESAN!



Saturday, August 24, 2013

(Update 2015) Teknik Tambah Like Di Facebook

(Update September 2015)

Salam,

Berniaga dengan cara tambah like merupakan kaedah yang perlu dilihat semula sekarang ini.

Apa yang perlu anda buat ialah,
1. bermula dengan target market
2. baru cari produk
3. test buat iklan yang simple
4. lihat target market memberi respon kepada produk yang mana satu

Bererti ada banyak produk ? Ya.

Tapi kena beli ke ? Tak.


Fasa like facebook sudah berlalu. 

Saya tunjukan cara yang betul.

1. Mesti bermula dengan target market.
Contoh : Wanita baru bersalin anak pertama atau kedua atau ketiga.

Contoh produk :
supplemen sihatkan badan, suppemen tambah susu, ubat raat anak kuning, ubat parut kesan pembedahan caesarean, ubat sapu pemansa badan, makanan kesihatan, tungku, barut, penjagaan selepas bersalin, khidmat urut 3 hari pertama, ilmu cara menanam uri, dan banyak lagilah.

2. carila produk yang boleh didropship !
Buat apa keluarkan modal , kan ?
Kita cuma nak test market

3. Buat iklan.
Buat yang murah dan mudah dulu.
Iklan di Mudah.my maka khidmat kita lebih senang dijumpai di Google.
Iklan di Group wanita mengandung.
(jangan kalut pergi seminar sana-sini)

4. Dapatkan statistik klik / open rate dan whatsapp yang diterima bagi setiap produk.

5. Buat iklan berbayar bagi 1,2 produk yang banyak sambutan.

Ulang dan ulang step ini sampai anda kaya.

Tu je.

Senang kan ?

Dan bila ada banyak whatsapp, jangan dibuang whatsapp orang tak beli.

Kena folo up. 

Haa yang ni kena belajar, online pun ada.

Saya nak rekemen ilmu cara folo up yang sangat bagus.
Klik :

p/s : jangan kejar like facebook tau sekarang

*************************************************************************

1. Hai kita jumpa lagi ! 
Kali ni siri teknik tambah LIKE di facebook fanpage

2. Hati mesti berbunga-bunga jika fanpage / personal facebook kita dapat banyak LIKE

3. Rasa macam usaha kita dihargai / produk dapat tumpuan / gambar cun ada orang ramai gila LIKE (kombang hidung)

4. Tapi, bagaimana nak tambah LIKE bagi fanpage bisnes ?

5. Ada beberapa cara iaitu:

            a. sendiri LIKE, paksa adik beradik like, kawan-kawan ofis 
                LIKE, create akaun fb mak abah 
                (pastu kita tolong LIKE kan untuk diorang)

            b. dapatkan servis LIKE seperti nak 1000 LIKE bayar 
                RM 50-100, 10,000 LIKE bayar RM500-1000. 
                Perghhhh!

            c. tunggu dan tunggu bilalah orang nak LIKE

            d. buat iklan di FB ads dan pilih Get More Page Likes 
                macam gambar ni.


              e. beli ebook bernilai RM60- 200, 
               cara-cara nak tambah LIKE

6. Pendapat saya saya mempunyai Fanpage niche baju stylista muslimah (6000 like) dan coklat homemade (6000 like) :

a. saya takkan beli servis LIKE sebab saya nak orang LIKE page saya ialah orang yang suka dengan bidang bisnes saya

b. sebab apa guna LIKE banyak (konon ramai fan) tapi takde hasil

c. Facebook pun tahu sape yang LIKE sesebuah page samada yang LIKE itu manusia atau sistem komputer, pastu adakah manusia yang LIKE tu tally minatnya dengan LLIKE

7. Kita mesti faham, setiap pengguna facebook pasti akan LIKE berpuluh malah beratus fanpages. Pastu wall dia kan terhad, dan beratus-ratus pages tu takdenye korang nampak status update setiap hari.

8. Sebab apa ? Hanya 10% fan yang engage / aktif / pernah komen / yang sewaktu dengannya sahaja akan nampak status update fanpage korang

9. Apabila page kita 6000 LIKE (orangLIKE atau sistem LIKE , maka lebih kurang 600 orang sahaja akan lihat update kita. So, bila korang beli servis tambah LIKE yang meragukan dan tak tahu siapa yang LIKE  maka buat penat ajelah korang update status, orang pun tak datang. Membeli jauh sekali. Terus aje mem'belah'.

10. Ada faham ?

11. Jadi apa pilihan yang ada ?

12. Buat ads yang memukau, maka facebook viewer akan klik pada iklan tu dan akan LIKE page anda bila anda kata, saya akan bagi special rate apabila anda klik LIKE. (contohnya)

13. Dan tips-tips yang bagus untuk tambah LIKE secara professional, korang dapatkanlah dari kawan saya ni. 

14. Saya pun dapatkan dari dia. Kena bayar ke ? Ish ish ish. Free je.

15. Betul ke FREE ? memanglah bila orang LIKE page, dapat sales maka untung tu cover ilmu yang korang invest.

16. Ooo so kira bayarlah ni ?

17. Jika anda kedekut tapi mengharap sales masyuk tiap-tiap hari, kena buat extra effort.



***************************************************
Cari kerja kerajaan ? klik www.sayamahukerjakerajaaan.blogspot.com
****************************************************************************

Friday, August 16, 2013

DVD Simple Tapi Power Faisal Abdullah dibuka semula..yahoooo

Assalamualaikum.

1. Aku seronok sangat bila dapat tahu jualan DVD Simple Tapi Power dah dibuka semula.

2. Serius aku suka sebab hari tu aku ada beli DVD Pemasaran Ninja Facebook, dah hasilnya memang memberansangkan.

3. Masa hari raya 8-15 Ogos 2013, total sales ialah RM 580, dengan jumlah Fb ads yang dilaburkan ialah USD30. So, untung dalam 480.

4. Oleh sebab aku buat khidmat membekal software, jadi takde post takde bungkus. Orang bank in, aku bagi link download.

5. Yang best ialah, hari Raya pertama dan kedua ada 4 orang bank in duit. dahsyat penangan teknik sifu Faisal Abdullah.

6. Ok, back to topic.

7. DVD STP ni aku belum dapat lagi tapi aku sure sangat DVD sangat sesuai untuk orang yang jual  barang fizikal. Contoh : produk kecantikan, buku, baju, benda2 yang fix. Selain tu produk digital pun boleh.

8. Antara oengisian dalam DVD ni ialah ia akan gabung teknik guna microsoft power point (huh ? power point je??) dengan teknik SMS auto reply. handphone akan bekerja untuk kita.

9. contoh kita buat fb ads, sila taip Coach Fb Ads ke 0123456789.  maka handphone kta akan capture perkataan Coach Fb Ads dan berikan arahan seterusnya.

10. Contohnya, nak bank in ke Maybank atau CIMB. Pastu orang reply CIMB.So handphone akan reply bagi number akaun dan bagi arahan supaya reply PAID dengan info tertentu.

11. Pastu proses ini akan diakhiri dengan pengesahan pembayaran, tracking number dan lain-lain.

12. Semuanya auto. yang kkita tahu, order masuk dan hantar pos. duit dah siap masuk bank.


13. Bukan ini sahaja yang ada dalam DVD ni, ada banak lagi teknik Simple Tapi Power.

14. Nak tahu lagi ? Baca sendiri kat link ni --> http://bit.ly/STPdibukasemula

15. Aku taknak cerita pasal keuntungan student dia guna teknik ni, kalau dicongak2 ada RM5.4 juta. Korang bacalah sendiri. Aku taknak buyers.

16.Benda yang bai aku cakap bai, takde selindung apa2.

17. Kepada sifu Faisal Abdullah, jaminan dalam setahun tak dapat semula RM1000 nampaknya saya tak dapat claim..sebab 2 minggu meniaga dah dapat 700,800.. adoi banyaknya dapat rezeki ni..
Alhamdulillah



Klik sini ya ---------------> http://bit.ly/STPdibukasemula

Nak baca citer ni plak la..

Blog Widget by LinkWithin

USIA PERHUBUNGAN KAMI...

Daisypath Anniversary Years Ticker Daisypath Anniversary tickers