Monday, September 30, 2013

[Review] Program Mekanik Cashflow aka Garaj Wang oleh Abang Abu

Assalamualaikum.



 wa datang kat Penang punya


1. Wa hari tu ada join 1 program bessstttt punyaaaa 
2. Wa ingat wa taiko, rupanya ada lagi satu taiko busat
3. Ini taiko manyak handal sama luit (duit)
4. Ini taiko adalah partner misnes sama itu Lobert (Robert Kiyosaki)
5. Ini taiko semua orang kenal dia alelah (adalah) Abang Abu


anugerah Asian level woo


6. Mula-mula wa tengok, nama ale (ada) kampung
7. Haiyaa, Abang Abu saja meh ?
8. Lupanya ini worang sudah milionaire lu tau ?
9. Dia sangat himble dan takde tipu luit (duit) lu
10. Dia lagi kasi ajar macam mana mau handle luit (duit) 
11. Waa ade manyiak bocor wang tiap2 bulan ooo
12. Wa jumpa dia lalam (dalam) 6 jam saja
lu ade salah urus wang gaji /bisnes ?
dalam sini belajar maa



13. Manyiiaaakk syok woo main game Cashflow
14. Ini edisi Bahasa Milayu (Melayu)
15. Itu Monopoly pun tarak sama wooo
16. Ini game ajar macam mana mau jadi financial indipendence
17. Ini game mau tengok lu punya natural habit masa pegang luit
18.Haiyaa, kasi tengok gambar lulu aa
19. So, daftar dengan waa. 
20. Garaj Wang hanya rm199.
(harga asal rm 399)



Saturday, September 14, 2013

(Review) Panduan Smart Sms : Guna handphone buat bisnes

Artikel HOT !

Bagi yang baru nak bisnes online atau dah bisnes online,
Dalam tempoh 5 tahun ini...................................

Bisnes online akan berasaskan hanphone sahaja!
Online di smartphone dan payment di smartphone.
Sebab apa?
TAC number kat kat phone.

"krik.....krik....krik..krik.."

Tak faham?

Camni, pernah nampak iklan yang minta kita SMS?

Contoh benar, Untuk memiliki Pakej Lengkap Usahawan Online
Coach FB Ads, hanya lakukan 1 langkah mudah iaitu :

Sms  "pakej lengkap" ke "0193190345"

Maka apa yang akan berlaku ialah hanphone Coach FB Ads ni akan
Terima SMS, Balas SMS dengan tanya nak bank in ke bank mana, customer REPLY, Handphone ni reply lagi jika dah buat bayaran klik kat link inbox yang disediakan dan ucapkan Terima kasih.

Maka Coach FB Ads ni akan just lihat di inbox FB dia, ada maklumat dah bayar serta cek akaun bank. Pastu siapkan item delivery. Senang sahaja.

"Waah senangnya... tolong ajarkan cara bisnes guna sms"




Boleh dan boleh.

TEKNIK DI ATAS ADALAH BONUS apabila tuan / cik puan menddapatkan produk yang sangat bagus seperti di bawah ini...
(apabila tuan/cikpuan telah dapatkan panduan di link bawah ni, sila komen di post ini supaya saya dapat hantarkan bonus)

Ini kawan saya namanya Zulhilmi, dia otai bab ni.
Dia ada beri support dalam group dia camne nak urus SMS yang beribu-ribu di dalam henpon anda.

Senarionya begini :

  • Anda selalu dapat sms dari pelanggan dan makin hari makin bertambah
  • Tak sempat nak save nama pelanggan dan produk apa yang dibeli
  • hanya tumpukan pada sms yang buat sale sahaja
  • sms yang just tanya2, anda biarkan
  • then bila ada masa, belek2 henpon... waaaah banyaknya orang sms tana pasal produk berbanding yang close sale
  • anda mula tercari-cari cara camne nak folo up customer ni?
  • tapi... letih laa nak sms satu-satu..
  • 1  kali folo up, 2 kali folo up.. jenuh wehhhhh
Maka : Saranan saya : En Zulhilmi dan setelkan semua masalah kat atas ni. klik je link di bawah. dia dah sediakan panduan dan apps yang boleh didonlod dari Google Play Store / Market.

Dia pun ada support group yang selalu update.

MAKA : dengan BONUS sms automatik yang saya offer dan PENYELESAIAN dari en Zulhilmi... tentunya hidup tuan/cikpuan akan lebih  mudah.. hari hari adalah hari raya...


http://bit.ly/PanduanSmartSMS
http://bit.ly/PanduanSmartSMS

************************************************
Adakah anda salah seorang dari kategori berikut:

● Seorang peniaga di internet?
● Nak tingkatkan jualan harian?
● Mempunyai android phone sebagai alat bisnes?
● Rasa sukar nak menguruskan produk yang ditempah?
● Tidak pernah atau jarang menghantar sms follow-up kepada pelanggan yang masih belum membuat bayaran?

Nak bisnes dengan teratur & bersistem?

Mahukah anda sekiranya saya dedahkan satu apps PERCUMA dimana... dapat membantu anda

✔ menguruskan data pelanggan,
✔ mengurus rekod tempahan
✔ membantu anda menggandakan jualan harian

dengan menggunakan hanya satu apps percuma?

...dan digunapakai oleh otai-otai bisnes di Facebook seperti

● Muhamad Zukermi (Owner Sabun Vitamin A C & E)
● Azrul Mustapa (Owner Herbini Plaster Kurus)
● Hamizan Komeng Samm (Owner Spermax)

dan juga otai-otai bisnes di FB yang lain?

Sistem yang telah membantu memudahkan kerja & meningkatkan produktiviti & jualan.

Anda boleh gunakan android anda untuk uruskan bisnes anda dengan mudah. Anda boleh sort tempahan. Yang paling penting anda boleh follow-up pelanggan secara automatik. Ianya seperti mailing-list tetapi menggunakan SMS.

Anda boleh dapatkan ebook panduan urus bisnes ini dan anda akan dimasukkan dalam group support FB tertutup. Di sana, anda boleh bertanyakan apa sahaja permasalahan dan bimbingan serta tips-tips yang berkaitan diberikan.

Uruskan bisnes anda dengan teratur hari ini juga.
http://bit.ly/PanduanSmartSms



***************************************************
Cari kerja kerajaan ? klik www.sayamahukerjakerajaaan.blogspot.com
****************************************************************************

Tuesday, September 10, 2013

Mudahnya Menjemput Rezeki : Review dan Borong Buku

Salam, 

Mencari pembekal buku Mudahnya Menjemput Rezeki ?

Saya akan tuliskan review khas mengenai buku ini. 

Insya Allah.  (Hubungi saya di 019 3190345)

***Mengapa semua orang bercakap tentang buku ini ?

Lihatlah sebahagian dari stok buku Mudahnya Menjemput Rezeki yang saya ada.
Ada lgi 2 kotak dalam kereta. :)

p/s : Jika anda memerlukan gambar buku ini untuk menyebarkan dakwah dan mengembangkan penyebaran buku ini, saya izzinkan untuk digunakan. :)








Sunday, September 8, 2013

(Panduan Dari Pakar) Bisnes Online / Cara Bisnes Online / Bisnes di Facebook / Nak Bisnes Online

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

1. Bisnes Online semakin boom di Malaysia dari tahun ke tahun

2. Saya pun dah berada dalam bidang ni lebih 3 tahun
orang Sarawak pun hebat bisnes online sekarang ni

3. Perubahan sangat drastik sebab dulu2 start dari blog then ke Facebook personal account dan sekarang ni ke Facebook Ads

4. Trendnya sangat pantas dan memang banyak kena catch up. 

5. Contohnya : berniaga di blogspot kena main keyword atau SEO

6. Contoh lagi : berniaga di facebook kena pandai buat ads dan pantas reply PM customer

7. Harga bagi produk yang popular sangat kuat persaingan. Contohnya 1 botol Aurawhite je dan ada 22 free gift. Oh man !



mak oii, banyaknye gift !

8. So,  bagi yang baru nak bermula bisnes online, saya ada panduan.

9. Panduan ini memang genuine sebab saya akan senaraikan LAPAN (8) niche bisnes online.

10. LAPAN niche bisnes online ada sifu atau tok guru atau kak long yang mengajar.

11. So, daripada buat cuba jaya, why not tenung satu-satu dan pilih bidang yang you all paling suka.

12. Study dan dapatkan support dari 8 niche ni.

13. Amacam ?   Dah sedia ?

----------------------------------------------------------------------------
1. Bisnes Printing Online


semua orang pasti nak ada bisnes kad.
dan banner dan flyer dan streamerdan banyak lagi...

di mana-mana sahaja nampak banner, kan ?

baju kurung pilihan wanita bekerja dipejabat dan cikgu cikgi

jual beli di Ebay je, tak perlu simpan stokdi rumah


orang Sabah pakar berbisnes online




bukti notification dari Ebay mengenai barang yang berjaya dijual


kota Shanghai, pusat perniagaan dunia di China

---------------------------------------------------------------------------------

Semoga perkongsian ini bermanfaat dan mengelakkan korang semua dari buat kesilapan dengan mengikut usahawan cepat dapat duit tanpa usaha. 

Berhati-hatilah. Dapatkan guru. 
Insya Allah, selamat.

Selamat berbisnes online !









Tuesday, September 3, 2013

(Review Produk) Tips Berniaga di Facebook dengan Social Lead Freak

Panduan membuat facebook ads.
Bro nak mula berniaga online ?
Nak cari part time income ?
Saya ada tips buat facebook ads.
Lihat gambar-gambar di bawah ni.




















Nak baca citer ni plak la..

Blog Widget by LinkWithin

USIA PERHUBUNGAN KAMI...

Daisypath Anniversary Years Ticker Daisypath Anniversary tickers