Tuesday, June 10, 2014

Bisnes dari rumah oleh suri rumah

Assalamualaikum,

1. Idea bisnes dari rumaholeh suri rumah zaman 2014

a. beli kain di Jakel , hantar kedai jahit tepi, klik2 model cun, upload di instagram, walla !!!

harga jadi sehelai rm 30.


b. beli buah di pasar, basuh dan potong2, bilas dengan air garam, pack masuk plastik, bubuh asam, kirim husband bawa pergi office


c. pergi rumah jiran2, ambil order telur ayam, cukup sekampung,
terus pergi order 100 papan, wallla ! 

terus jadi pemborong telur ayam


2. Klik link ni dan lihat bagaimana suri rumah dengan 6 orang anak berjaya dengan bisnes dari rumah

http://jvsecurepay.com/access/61qc/1225




Tuesday, June 3, 2014

Review software Video Maker Fx Malaysia

____________________________________
Saya merupakan antara 20,000 orang yang
berjaya mendapatkan Video Maker Fx terawal
____________________________________


Assalamualaikum.

Saya nak kongsi review software Video Maker Fx oleh Tuan Peter Roszak.

Ini ialah review berbahasa Melayu.



1. Mudah dari Windows Movie Maker
Bagi yang selalu guna WMM, software Video Maker Fx jauh lebih friendly.

2. Tak payah cari idea design slide.
VMFx dah siapakn ratusan template slide untuk pelbagai tujuan.

3. Tiada masalah caption dan slide 'lari'.
Biasa dalam software buat video, masalah utama ialah selalu gambar dengan lagu
dengan ayat, akan 'lari' bila insert gambar baru.

4. Ada animation power.
Video yang tangan tulis-tulis, video yang gambar orang, video yang ada ayat terbalik-terbalik 
semua Video Maker Fx boleh buat.



5. Hanya edit ayat, font dan warna.
Interface Video Maker Fx memang simple dan takde banyak layer macam photoshop.

6. Ringan dan cepat.
Biasa buat video kena render dan tunggu siap kan ?
Video Maker Fx ni macam  power point + video maker software.

7. Gambar tak pecah.
Kualiti slide yang quality video sesuai untuk interfaace di PC, tablet atau handphone.

8. Ada license.
Maksudnya, on je software ni mesti ada internet. Pastu jangan close software. Biar je on.
Then takde internet pun takpe. Contohnya nak buat video atas flight atau bas atau train.

9. Ada add on template best best.
Haa yang ni kena tengok sendiri sebab dia ada banyak template tambahan.
Khusus pada bidang bisnes contoh template tukang paip.
Maka dia buat animasi tukang paip siap2.



10. Berbaloi tak ?
Ya berbaloi.
Sebab boleh buat :
a) bisnes buat video pendek dengan harga rm60 di pasaran peniaga online Malaysia.
b) buat videopendek usd5 di fiverr.com
c) buat bahan mengajar kepada cikgu-cikgu yang bisan dengan power point je.

11.Ada bonus , hadiah bila download ?
Tentulah ada.Saya nak beri pek grafik bersaiz 100mb khas untuk video marketing.
Tak perlu google dan guna gambar yang ada watermark.
Pilih je dari grafik pack ni.
ini emel saya  :  pariparikayangan@gmail.com

Saya akan kirimkan pek bonus ni !

So klik sini untuk dapatkan Video Maker Fx

Nak baca citer ni plak la..

Blog Widget by LinkWithin

USIA PERHUBUNGAN KAMI...

Daisypath Anniversary Years Ticker Daisypath Anniversary tickers