Tuesday, June 15, 2010

RM130 for 5 items

Biasanya servis Perodua Viva :
Engine oil + drain plug gasket + oil filter = between RM110 - RM 130 (tatau figure sebenar)

Tapi kali ni servis Perodua Viva :
Engine oil + drain plug gasket + oil filter + air filter + cabin air filter (kawan aku develop barang nih!) = RM 130.
Siap dapat voucher RM10, beg 2, jam cenderahati.

Heheh sebenarnye ari tu gi ruang pameran Perodua kat salah satu ekspo geng Primaprima tu.
Saje nak tengok2. Pastu yang lagi best, upah workmanship half price!

Main Wii game kete dapat adiah keychain walau terbabas kete kat litar.

Jom tengok barang pe kitorang dapat.


Yang Black Ice 2 keping tu beli, satu RM 6.90 after less. Support Perodua Part Dept. !
Ada orang promo, beli ajo la..

Thursday, June 10, 2010

Laluan kawen lari @ sungai Golok

Mari adek, mari abe, ambo nok tunjuk guano nok kawen lari....



1. mesti cari jalan ni.. kene lalu kat area bas stand



2. pastu nampak jeti sementara ni


3. tunggu ada bot sampai, bayar singgit je.




4.  seberang sungai ni je, haa pergila carik mane2 tok kadi yang sudi.

itupun kalau dapat...

Rantau Panjang



pekan rantau panjang bersempadan dengan sungai golok...

cube tengok kedai tu jual ape?.. 



kat sini periuk cap zebra ade, cap eagle pun ade, hantaran perkahwinan ala gucci pun ade

Wakaf Che Yeh Kelate

lampu bright LED


durie


button kasut crocs

rupenye wcy ni ala2 uptown....

sate ikan

Fine Dine !


Makan tengahari yang relax, nyaman dan berharga rm12 seorang. hahah

Nak baca citer ni plak la..

Blog Widget by LinkWithin

USIA PERHUBUNGAN KAMI...

Daisypath Anniversary Years Ticker Daisypath Anniversary tickers