Wednesday, July 31, 2013

Reviu bagaimana buat FB Ads yang power, yang tepat dan JIMAT DUIT.

Salam,

Ini topik paling bagus ! Saya dah banyak kali buat FB ads. 
Dan saya menuntut dengan 3 orang SIFU ini untuk buat Fb ads.
1. Dr Azizan Osman  
2. Aqif Azizan 
3. Faisal Abdullah 
4. Pembekal software



Ini langkah perlu buat bagaimana nak dapat FB ads yang bagus

1. Mesti kenal pasaran ! 

Mesti tahu siapa yang anda nak bantu dan ANDA memang suka nak bantu. 
Walaupun orang yang dibantu tak bayar anda / 
atau anda bagi free je.

Ini namanya THE POWER OF GIVING !
Ini yang saya belajar dengan Dr Azizan Osman di Intensif Mentor Kekayaan dan Kejayaan, Advance Marketing Power, Hidup Luar Biasa dan Berani Berniaga. 
Anda mesti pergi mana-mana seminar mentor saya. 
PERCUMA untuk sesi setengah hari atau 1 hari. Seluruh Malaysia.

Serius ! saya dah alami beberapa kali. Saya beri pada orang dengan ikhlas dan Allah berikan pada saya dengan cara yang lain....dan berganda. Sungguh.

Contoh antara job pertama saya ialah buat website. 
Dapat payment RM300, terus saya niat beri pada mak dan terus bank in. Beberapa hari kemudian,saya terjumpa cek RM1000 yang ada dalam sampul surat di almari saya, yang dah 3 bulan saya tak buka dan tak tahu pun itu cek !

2. Mesti tahu tulis ayat yang meyakinkan dan kita tak tipu siapa-siapa dengan ayat mengelirukan

Saya ada buat review berkenaan produk ebook dan audiobook dan facbook group support berkenaan Mudahnya Jual Produk Kurang 7 Saat oleh tuan Aqif Azizan.
Di Facebook, anda memang ada bawah 7 saat untuk iklan anda di klik. Jadi memang sangat penting untuk faham , bahawa ayat SANGAT PENTING GILER DER.
Bagi yang tak kenal tuan Aqif Azizan, dia adalah jutawan copywriter dan anak murid Puan Ainon Mohd , tokey besar PTS dan sangat SUPERB dalam penulisan.



3. Wajib tahu buat Fb ads. 

Kita akan buat Fb ads tapi kita akan cuba-cuna Create add, pastu klik2 age, sex, location, city, CPM, CPC (ape bende tibai ajelah) then at theend. duit pun lebur. Sebab tiada ilmu.

Saya berguru dengan tuan Faisal Abdullah menerusi DVD nya. 
Serius memang mudah faham sebab dia ajar dari rumah dia ! haha.
Memang ada banyak benda yang saya tak tahu seperti budget iklan untuk CPM dan CPC. 
Semua ni kena hati2 sebab Fesbuk pandai telan duit orang kalo korang pilih option Boost post, promote post dan lain-lain.
Klik link DVD Simple Tapi Power yang hot sell -->  http://bit.ly/STPdibukasemula


4. Pembekal software
So, bila dah kuasai 3 step ini. Maka, kita nak spesifikkan terus iklan Fb ads ni ke manusia-manusia yang kita target. Dah tak main bandar, dah tak main orang tu suka page ape, dah tak main persaingan dengan cara yang kurang tepat.

Kita guna software untuk sedut data fesbuk userkat group-group dan page-page orang. Ini selamat dan tak salah apa2 sebab kenapa nak salah ? Ini software je dan takde hack apa2. Data ni memang ada, cuma kita perlu software untuk sedut dan simpan.

Video nya kat sini :

Bila nak siap semua kemahiran ini,
iklan anda akan jadi macam ni :
Iklan saya yang tengah --> Iklan FB 1sen je
Iklan atas ialah legend Faisal Abdullah
Iklan bawah ialah competitor.

So, iklan saya taklah kuar sekali dengan iklan basikal, ubat kurus, dan lain-lain. Juga maknanya, kami bertiga target pada orang yang sama ! Dan tekniknya adakah sama ?

Anda boleh buat iklanpada target yang anda suka. Mungkin anda ialah pengusaha restoran, pengusaha butik, menjual ubat kuat, dan lain -lain. Percayalah bahawa rezek Allah yang beri. 
Jika copetitor saya dapat sale dari artikel ini saya dapat pahala.
Mana ada orang jual pahala beb !




Lastly, bonus. Jika anda nak buat amal pada diri sendiri. Atau pada ahli keluarga. Mahupun pakwe makwe, hantaran tunang, hantaran kahwin....Saya syorkan pergilah belajar agama. Jika sibuk, ni ada 13 DVD oleh ustaz yang kelakar. Saya dah beli, korang pun beli juga tau. Ustaz ni buat video ni masa dia kat New Zealand. sempoi.



Wednesday, July 3, 2013

[Updated ]Panduan banyakkan LIKE di facebook page

Hai semua, 
 1. Semua orang ada facebook dan terkini ada facebook page. 

 2. Facebook page ni best sebab orang tak boleh tag kita suka hati dia.

 3. Bila pakai facebook biasa, ada ramai lah sangat nak jadi kawan, lepas tu tag kita siang malam. (untuk promote barang / produk dia) 

 4. Jadi untuk para MANGSA dan PENIAGA sekalian, beralihlah kepada facebook page.

 5. OK, saya nak bagitau RAHSIA macam mana nak dapatkan LIKE YANG BANYAK untuk facebook page. 

 6. Bila banyak like, banyak la info kita terpapar kat wall orang lain. lebih kurang sama macam facebook biasa. setiap kali kita post, setiap kali dia nampak.
  
 7. Helllo... facebook biasa 5000 kawa je limit. facebook page takde limit ok ? huhuaaahahaaha

 8. SO, jika anda nak pakai facebook ni lama dan nak buat sesuatu dengan FB yang datangkan DUIT ! 

 Meh saya kongsi cara nak ambah LIKE< lagi banyak LIKE, lagi besar peluang. ada faham ? 

 Saya terjumpa satu skrip JAVA yang senang gila nak copy paste dari satu web. 

In fact saya dah pakai pun. Saya pun nampak ada web lain pakai. 

Bila orang pergi web memane atau blog memane, dia akan request SILA LIKE sebelum baca. 
 Kalo tak like, takleh baca / dolod. Bila KLIK like, otometik FB Page kita tambah like. 

 Ye ke ? Tak caye sudah. penat aku taip panjang2. hehe. 

 Cakap banyak sudah, just klik kat sini ------>; Tambah facebook like dengan PERCUMA. Ini bukan komputer yang like atau spam.


Tuesday, July 2, 2013

Beli Topup Online

Hua hua huaaa prepaid habis.... Mane nak cari time - time gini  :(

Gua sekarang pakai line beb, bayar bil bulan-bulan. 

Ape kes pakai prepaid.

Tapi pakai bil pun siot juga sebab dia caj bayaran + cukai. 

Hadooi


Jadi sesape yang nak beli topap online, jadi tokey topap atau nak sendiri beli sendiri pakai DENGAN diskaun...

Meh la klik kat link ni --> Beli Topap Online dan Dapat diskaun




Coklat ni memang sedap dan LAIN DARI YANG LAIN : Coklat SMS

Semekom.

1. Hai korang mesti dah pernah hantar SMS
2. Rakyat Malaysia hantar SMS lebih dari 20 bijik SMS setiap hari
3. Kirolah 30 juta manusia x 20 sms = 600 juta SMS
4. Gilo banyak SMS yang melayang -layang di udara
5. Korang pernah hantar COKLAT SMS ?
6. Mesti tertanya-tanya ... COKLAT SMS ?
7. Haa ni yang interesting ni,
8. Ada 1 web tu dia buat COKLAT SMS.
9. Maksudnya hantar pesanan ringkas ala2 SMS tapi bentuk coklat
10. Meh layan gambar2 dia








So, ini web dia www.coklatsms.com 

Ulasan Mudahnya Jual Produk Kurang 7 Saat

Assalamualaikum.

Hai appa khabar semua ?

Baru-baru ini saya telah mendapatkan sebuah ebook yang ditulis oleh saudara Aqif Azizan. Beliau seorang pakar copywriter yang hebat. Penulisannya bagus dan deskriptif dalam bahasa yang santai.

Ini ialah pengalaman ketiga saya membeli ebook setelah membeli ebook Bagaimana membuat iphone Apps dan ebook berkenaan akhir zaman. 2 ebook ni saya akan buat review dalam post akan datang.
Cekidaut yo !

Ok, jom kita cerita pasal ebook Mudahnya Jual Produk Kurang 7 Saat.

http://writetowealth.my/teknik-jual-berkesan/hop.php?ref=khairudi 
Dalam pakej ebook ni, apa yang saya dapat ?
1. Panduan bagaimana hendak memahamkan pelanggan apa yang kita tawarkan.
Maksud saya,  saudara Aqif Azizan membuat satu template / skrip yang boleh digunakan oleh semua orang seperti jurujual, cikgu, isteri, even skrip ni pun boleh digunakan untuk mengurat ! Sungguh !

Contohnya, saudara Aqif Azizan mengajar bagaimana untuk menyusun ayat yang betul untuk kita sampaikan mesej kepada seseorang. dan masa yang kita ada mungkin bawah 10 saat ! Macam mana nak atttract perhatian anak murid atau anak sendiri atau prospek pelanggan atau bakal kekasih supaya dia terus faham apa yang kita katakan.

Haaa menarik kaan ?

2. Pakej ebook ini datang bersama 4 siri audio yang menerangkan dengan lebih jelas tentang kandungannya. Saya selalu dengar audio ni yang dalam format mp3 waktu dalam kereta. Saya masukan dalam USB pendrive and ulang2 dengar. Dan saya dah sync audio ke iphone saya, so anywhere boleh dengar.
Nak tahu audio sauudara Aqif Azizan ni dirakam katne ? Kene dengarlah dulu. Sungguh ku tak sangka. Kat tempat ni pun boleh terlintas nak rakam audio. Bijaak bijaaakk.

3. Saya dapat sokongan di group FB. Sape2 yang dapat ebook ni, akan join group di FB yang dibukakhas. so banyak discussion dan sharing yang  ada kat situ. Lagi senang nak menajamkan ayat-ayat power. Ye lah ayat-ayat power ni bukan setakat nak diguna waktu bercakap, waktu nak post kat FB pun laaagi perlu.

Orait so pada sesiapa yang nak bantu diri sendiri supaya dapat increase sales, dapat perbaiki kelemahan diri, dapat berkomunikasi dengan baik, dapat JIMATkan duit buat iklan dengan buat iklan AYAT berkesan,,,,,
Silalah dapatkan kat link ni...... --->>>>   Mudahnya Jual Produk Kurang 7 Saat.

P/S : Jika sifu Aqif Azizan ada terbaca entri saya, harap dapat beri nasihat untuk perbaiki penulisan saya. Terima kasih sifu.

Nak baca citer ni plak la..

Blog Widget by LinkWithin

USIA PERHUBUNGAN KAMI...

Daisypath Anniversary Years Ticker Daisypath Anniversary tickers